top of page

Flott og nyere Citroen C4 Cactus med full servicehistorikk og garanti!
 

Er du på utkikk etter en økonomisk og praktisk bil? Da kan denne bilen være noe for deg!

Her har du en kompakt og lettkjørt bil som byr på mye kjøreglede. Det beste med alt? Bilen har et lavt drivstofforbruk og er driftssikker. Det betyr at den ikke sluker drivstoff og man finner sjeldent feil, noe som gjør dette til en veldig økonomisk smart bil.


NB: Register reim byttet nettopp på 93.000km, slik at du slipper og tenke på den!

 

 

Dette er inkludert:

Vi spanderer omregistrering (3100kr)
Gratis levering i hele Trøndelag, billig i Norge.
 

Trygghet og garantier:
Nylig EU - EU utføres rett før utlevering.
Nylig service og full servicehistorikk
Garanti på 3mnd/3000km, levert fra oss for å sørge en trygg overgang
 

Innbytte
Vi tar gjerne imot bilen din i innbytte! Dette er en veldig rask og enkel prossess. Verdt å merke at vi tar bilen din fri for reklamasjoner! Fyll vårt utfyllingsskjema på autofjord.no/innbytte. Vi kommer tilbake til deg med innbyttepris så raskt som mulig.

 

Finansiering
Vi tilbyr konkurransedyktige priser på finansiering gjennom Nordea. Gi oss sjansen til å matche renten hos din bank! Vi tilbyr fullfinansiering uten egenkapital og inntil 10 års nedbetalingstid.

 

Gratis/billig frakt i hele Norge!
Vi har gode samarbeidspartnere for frakt og transport av biler over hele Norge! Gratis levering i Trøndelag og billig i resten av Norge! Ta kontakt for å undersøke priser!

 


Videovisning
Bor du langt unna? Vi tilbyr videovisninger av alle våre biler! Slipp den lange bilturen, få en grundig gjennomgang av hele bilen sendt til telefonen din! Vi kan enten gjøre visningen live over FaceTime, eller så sender vi deg en video der vi går grundig gjennom hele bilen. Slik sikrer vi at det ikke blir noen overraskelser når den ankommer deg.

 


Enkel og rask registrering
Som "autoreg" forhandler sertifisert av Statens Vegvesen, registrerer vi bilen på dagen på våre lokaler! Det eneste du trenger å huske på er BankID for signering av omregistreringen.

 


Kontakt oss:
Rikard Melhus
Telefon: +47 91714513
Rikardmelhus@autofjord.no


Hvem er vi?
Autofjord er ikke den største bilforhandleren, men i stor vekst med nå 200+ fornøyde kunder. Vi gjør det bra fordi vi har et enormt fokus på gode biler og kundeservice. Vi ønsker at alle våre kunder skal kjøpe bil fra oss neste gang også, eller føle seg trygge på anbefalning til venner og familie. For tiden prøver vi å ta en større markedsandel i Midt og Nord-Norge, gjennom å fortsette med de enkle tingene som gjør en kunde fornøyd.

 

NB: Gjerne gi beskjed om din ankomst før en eventuell visning, slik at vi er sikre på at bilen står klar for deg! Da de fleste av våre biler står ute eller på lager.

Citroen C4 Cactus

kr159,900.00Pris
  • Modellår: 2019
  • Kilometer: 94 200 km
  • Girkasse: Automat
  • Drivstoff: Bensin
  • Farge: Sølv
  • Bilen står i: Norge
  • Salgsform: Bruktbil til salgs
  • Reg.nr.: BT93486
bottom of page